Lexington bend na Ugljevik Summer Festivalu

Lexington bend, trenutno najpopularnija muzička grupa na našim prostorima, u petak 19.jula 2019. održaće veliki koncert u Ugljeviku u okviru Ugljevik Summer Festivala, sa početkom u 21:00 sati.

Ugljevik Summer Festival je muzička manifestacija koja okupi veliki broj mladih ljudi iz regiona, a ove godine se održava 19. i 20. jula na poligonu pored Gradskog stadiona u Ugljeviku.

Leksington bend je pop grupa iz Beograda, osnovana 2004. godine; svoj prvi album je izdala 2010. godine.

Najveći hitovi Leksington benda su: Dobro da nije veće zlo, Miris karmina, U srce udaraj, Prišla, Potraži me, Dođi ove noći, Godinama, Donesi, Treznili me prijatelji, Ja te srećom častim, Letnje kiše, Ne postoji razlog, Nema šanse, Cvijeće, Kako je, tako je…

Ulaznice za koncert Lexington benda u Ugljeviku mogu se kupiti to veče na kapijama festivala po cijeni od 5 KM.

Organizatori su najavili da će za koncert  spremiti i VIP zonu sa visokim stolovima, a sve informacije oko rezervacije možete dobiti na zvaničnoj stranici festivala.

“Prvo veče festivala publika će imati priliku da na impozantnoj bini uz vrhunsku produkciju uživa uz hitove LEXINGTON benda. Kao predgrupa nastupiće SINHRO bend koji će nas podsjetiti hitova ex yu rock muzike. Drugo festivalsko veče namjenjeno je ljubiteljima elektronskog zvuka, gdje će u okviru Black & White Sensation žurke nastupi preko 10 regionalnih DJ imena. Očekuje vas dva dana fenomenalne zabave u Ugljeviku”, izjavio je organizator festivala Dragan Vasilić i dodao da će ulaz na drugo veče festivala biti besplatan.

Generalni pokrovitelj festivala je Opština Ugljevik, dok je zvanično pivo festivala Tuborg.

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime