spot_img
spot_img

Лаптоп убијеног Давида Драгичевића у Брчком?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

На Тргу Крајине у Бањалуци 171. дан тражи се правда за Давида. Поруке увијек исте, мир и достојанство за истину и правду.

Борба родитеља убијеног Давида Драгичевића да се сазна истина о убицама њиховог сина траје 171. дан. Све више грађана Бањалуке стоји раме уз раме са Давидовим родитељима дајући им безрезервну подршку.

Давидов отац Давор поновио је да тужилаштво има рок до петка да преда све доказе о Давидовом убиству.

“Не будете ли предали све списе организованог убиства, изјаве свједока, надзорне камере, инспекторе све, петак до 14 часова. У 12 часова је конференција Правда за Давида гдје ћемо изнијети све доказе о убиству Давида Драгичевића и заташкавања случаја“, каже Давор Драгичевић, отац покојног Давида .

“Колико МУП Српске лоше ради свој посао доказ је то да су Давидов лаптоп послали у Брчко”, каже Давидов отац Давор.

“Која полиција је МУП у Брчком, јели полиција РС, ФБиХ или Дистрикта? Је ли овдје немамо стручњака за лаптоп или је у току монтирање злочина другог убиства Давида Драгичевића“, истиче Драгичевић.

Прочитано је и писмо Давидове мајке Сузане.

“Сине мој, љубави моја, погледај колико је људи на твом тргу, широм свијета који изговарају твоје име са истим болом као и ја. Ти људи су великог срца добре и чисте душе препознали су твоју љепоту, анђела у теби, ти људи љубави моја плачу заједно са твојом мајком“, каже се у писму мајке.

И 171. пут грађани Бањалуке послали су исте поруке да ин ништа неће спријечити у борби да дођу до истине и правде и открију Даводове убице.

 

 

 

 

(rtvbn.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img