spot_img
spot_img

“Кроз WC се ушуњао у кладионицу и украо касу, пијани гости га нису видјели”

spot_img
spot_img

Општински суд у Травнику потврдио је оптужницу против Харуна А. (19) и Хариса З. (31), која их терети за крађу новца из спортске кладионице на подручју ове општине, потврђено је “Независним новинама”.

У кладионицу је, како се наводи, оптужени деветнаестогодишњак ушао кроз прозор WC-а, те покупио касу, што нису примијетили пијани гости ни радница угоститељског објекта у склопу којег је смјештена кладионица.

Оптужницу против њих је подигло Кантонално тужилаштво Средњобосанског кантона, а терети из за тешку крађу.

Оптуженима се, наиме, ставља на терет да су заједно, по договору, крађу извели 26. августа ове године у ситне сате, односно у 4.25 у травничком мјесту Долац на Лашви.

“Дошли су до спортске кладионице, која се налази у склопу угоститељског објекта, а затим су са бочне стране кладионице пришли прозору од WЦ-а, па се Харун А. попео и насилно отворио прозор те ушао у кладионицу”, наводи се у оптужници, а потврђено је “Независним новинама”.

Како се додаје, у међувремену је Харис З. чекао испред.

“Када је Харун А. ушао у објекат, искористивши непажњу и пијанство других гостију и раднице који су били у угоститељском објекту, пужући је дошао до пулта кладионице, гдје је стајала црна метална каса са ситним новцем”, наглашено је у оптужници Кантоналног тужилаштва Средњобосанског кантона.

Затим је, додаје се, узео касу, а након тога је поновно пужући отишао према WЦ-у и кроз прозор изашао из објекта.

“Ту га је чекао Харис З., па су с украденом касом побјегли од спортске кладионице, чиме су је оштетили за 235 марака”, наведено је у оптужници.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img