Kreće borba za titulu, OK Mladost večeras u Bijeljini

U odbojkaškom prvenstvu došli su dani odluke, na programu je finalna serija za prvaka, a kao i prošle sezone koplja će ukrstiti, Mladost i Radnik.

Igra se do dvije pobjede, a u eventualnoj trećoj odlučujućoj utakmici prednost domaćeg terena biće na strani Brčaka.

- Reklama -

Sjajnu generalku pred finalni okršaj sa ekipom iz Brčkog napravili su Semberci. Posle velike pobjede u majstorici nad Kakanjcima za plasman u finale odbojkaši Radnika u dobrom rasploženju dočekuju okršaj sa velikim rivalom.

Bijeljinci s nestrpljenjem čekaju finalne borbe, u kojima će im protivnik biti liderski sastav Brčaka koji je daleko i najviše pokazao ove sezone, a već su odbranili i dva trofeja, Kup Republike Srpske i Kup BiH ali krajnji cilj je šampionska titula.

Sa jednim porazom osvojili su pol poziciju u ligaškom dijelu prvenstva, a preko Gacka i Domaljevca lagano su zakazali odbranu šampionskog trona.

Iskusna ekipa stratega Branka Mišića predvođena internacionalcima Žarkom Kisićem, Jovanom Ćendićem, Azurom Eminovićem, Sašom Zimonjićem i ostalim provjerenim odbojkaškim imenima, Amirom Čolom, Tihomirom Gajićem, Eldinom Trakićem, Radoslavom Janjićem, Mlađanom Lukićem, Adijem Osmanovićem, Mirzom Keserovićem i Andrijom Divljanom sa puno motiva i vjere u svoje snage napadaju na peti vezani pehar prvaka i žele da zadrže šampionski tron.

Ali, sve što je bilo do sada pada u vodu, finale je priča za sebe, niko ne igra da izgubi te ulogu favorita šampioni moraju opravdati na terenu, a u jedno smo sigurni – domaćin se ne predaje.

Finalna utakmica između odbojkaša Radnika i Mladosti na rasporedu je u petak 13. aprila u dvorani Gimnazije “Filip Višnjić” sa početkom od 18,30 sati.

 

 

 

 

(sportdc.net)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime