spot_img
spot_img

Кострешевић: Ово је удар на државу, нећемо стати, преврнућемо сваки камен

spot_img
spot_img

Десио се веома страшан догађај. Веома тежак удар на полицију РС и државу, јер напад на полицију је напад на државу, изјавио је данас Синиша Кострешевић, директор Полиције Републике Српске на прес-конференцији организованој испред Полицијске управе Приједор, а поводом убиства начелника Сектора крим-полиције ПУ Приједор Раденка Башића.

Кострешевић је у обраћању медијима изјавио саучешће породици Башић и свим грађанима Приједора, које је шокирало ово убиство.

“Сви грађани знају да се ради о честитом полицајцу великом професионалцу, тешко је и причати о томе. Сви капацитети су стављени на располагање. Управа за организовани криминалитет заједно са Полицијском управом Приједор ради на расвјетљавању кривичног дјела и под надзором републичког јавног тужилаштва”, објаснио је он.

Према његовим ријечима све агенције у БиХ и региону стављене су на располагање.

“Урадићемо све. Преврнућемо сваки камен али овај догађај неће остати неријешен. Лично мислим да је ово веома тежак дан за Приједор.Врло је осјетљива фаза истраге”, додао је Кострешевић.

О мотиву није говорио у овој фази истраге.

Напомиње да је велики број особа приведен у Приједору и Бањалуци, на ужем и ширем подручју.

“Нећемо стати док не ријешимо случај. Лично сам га познавао, ради се о једном од најчестијих људи којем су посао и кућа били најважнији”, поручио је Кострешевић.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img