spot_img

Кошарац: Спреман сам понудити оставку

Published:

Сташа Кошарац, министар спољне трговине и економских односа БиХ, објавио је на свом Твитер налогу да је спреман понудити оставку на ову функцију.

“Након веома негативних реакција јавности и многих грађана, те критика које су ми упућене од стране предсједника СНСД-а господина Додика, али и мојих бројних страначких и парламентарних колега, спреман сам да понудим своју оставку и свој мандат ставим на располагање предсједавајућем Савјета министара БиХ господину Тегелтији. Због свог неодговорног и непромишљеног поступка сам спреман сносити све санкције које ми изрекне странка. Грађанима Републике Српске, цијеле БиХ и посебно својим гласачима још једном упућујем извињење за моје неодговорно понашање у веома тешким данима за све грађане. Претходна два дана сам избјегавао сваки непотребан контакт, а од данас поподне се налазим у кућној самоизолацији у Источном Сарајеву, па ћу наредних 14 дана испуњавати своје радне обавезе и договорене састанке онлине радом од куће. Свој посао сам и до сада обављао савјесно и одговорно, без икаквих пропуста и афера или критика јавности, у интересу свих грађана БиХ и тако ћу и наставити до коначне одлуке мојих претпостављених,” објавио је Кошарац на Твитеру.

Подсјећамо у понедјељак навече полиција је прекинула окупљање у сарајевском ресторану “Голф клуб”, у којем је сарајевски љекар Јусуф Шабановић славио рођендан. Осим Кошарца и Шабановића, у ресторану је затечено још 14 особа.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img