Комшић амбасадора Израела у БиХ назвао лажљивом будалом - nula49.com
spot_img
spot_img

Комшић амбасадора Израела у БиХ назвао лажљивом будалом

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Галит Пелег, амбасадор Израела у БиХ негодовала је на изјаве Жељка Комшића, предсједавајућег Предсједништва БиХ, који је рекао да је изјава Борјане Кришто, предсједавајуће Савјета министара БиХ, “неопрезна и себична”.

Претходно, Кришто је дала недвосмислену подршку Израелу када је ријеч о сукобу са Хамасом у Појасу Газе, а сама Пелег је истакла да Кришто није изабрала страну Израелу већ страну људских бића.

“У овом барбарском нападу Хамасових дивљака, жртве су људи, а починитељи убице нису ни близу људи. С које стране историје ћете остати запамћени господине Комшићу”, упитала се у својој реакцији Пелег.

Она је додала и то, да Комшић сматра да све треба посматрати у контексту, питајући се којем контексту “у контексту ИСИЛ-а? Аушвица? Који контекст даје легитимитет мучењу мале дјеце? Да отимају баке? Да убијају бебе у њиховом кревету”.

Недуго након ове реакције Пелег, огласио се и Комшић који је навео да оно што је она изговорила везано за његову изјаву и став Кришто, може само рећи “злонамјерна лажљива будала” или “изманипулисана, такође злонамјерна будала”.

“Поштована амбасадорице, ово што сте Ви изговорили, а тиче се моје изјаве везано за став Борјане Кришто и све што се дешава ових дана у Израелу и Гази, могу рећи да тако нешто што сте Ви изговорили не да није тачно (погледајте и послушајте моју изјаву), већ тако нешто може рећи само, или злонамјерна лажљива будала или изманипулисана, такође злонамјерна будала”, рекао је Комшић, а преносе медији у Федерацији БиХ.

Додао је да с обзиром на то да вјерује да амбасадорица спада у ову другу категорију, послао јој је и другу поруку.

“Тај перверзњак који вас је наговорио на ову лаж и глупост, јер очигледно нисте ни погледали ни послушали моју изјаву, а којем је новац важнији од чињенице да га зарађује са сљедбеницима оне политике и идеологије која је учествовала у холокаусту над вашим народом је проблем ваше државе”, рекао је Комшић.

 

 

(nezavisne.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img