spot_img
spot_img

Ко је кога напао у Челинцу?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Драшко Станивуковић, члан ПДП и кандидат за посланика у Народној скупштини РС објавио је данас на својој фејсбук страници да га је у Челинцу напао предсједник РС Милорад Додик, да га је ударио и избио телефон из руке.

❌ УДАРИО МЕ ПРЕДСЈЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!!Његови ме људи и послушници УДАРИЛИ!!!!Дијелите даље да видити СРАМОТУ СРПСКЕ!!!

Posted by Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković on Sunday, September 9, 2018

Станивуковић је држећи у руци камен, за који тврди да је дошао положити као камен темељац за нови мост у том граду, рекао да је он слободан човјек и да га је напало обезбјеђење предсједника и премијерке РС.

С друге стране, РТРС је објавио да је у Челинцу покушан напад на предсједника Републике Српске Милорада Додика и премијерку Жељку Цвијановић.

Како се наводи на РТРС-у у Челинцу је током постављања камена темељца за нови мост на ријеци Врбањи, неколико лица окупљених око одборника ПДП у Скупштини града Бањалука Драшка Станивуковића кренуло са камењем у руци према предсједнику и премијерки Српске, након чега је реаговало обезбјеђење.

Предсједник Српске Милорад Додик и предсједник Владе РС Жељка Цвијановић одржаће данас ванредну конференцију за новинаре у Челинцу. Ванредна конференција за новинаре заказана је за 16.45 у згради општине Челинац, најављено је из кабинета предсједника Републике.

Два лица лишена слободе

Директор Полиције Републике Српске Дарко Ћулум изјавио је да су два лица лишена слободе у Челинцу, након што су добацивала и провоцирала предсједника Републике Српске Милорада Додика током полагања камена темељца за изградњу моста на Врбањи, а код једног од приведених пронађен је камен у торби.

Ћулум каже да су ухапшена лица, предвођена одборником ПДП-а у Скупштини града Бањалука Драшком Станивуковићем, дошла на полагање камена темељца за изградњу моста на Врбањи у Челинцу, те добацивала и провоцирала предсједника Српске током његовог говора.

“Након тога два лица су лишена слободе. У току је узимање изјаве од њих и након тога утврђивање елемената прекршајне одговорности”, рекао је Ћулум.

Он је истакао да је код једне дјевојке пронађен камен у торби величине двије шаке, док је код Станивуковића у џепу, такође, пронађен камен.

Ћулум каже да ће након узимања изјава ова лица бити пуштена на слободу.

 

 

 

 

(nezavisne.com/SRNA)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img