Kamiondžija se zagledao u sportske automobile pa udario u Porše

Vozač kamiona Iveco, čiji identitet nije saopšten, fasciniran kolonom skupocjenih vozila marke Porsche koja je u petak prolazila kroz Travnik izgubio je kontrolu nad teretnjakom i udario u jedan automobil iz kolone vrijedan više od 100.000 maraka.

U sudaru koji se dogodio oko 10 časova u mjestu Paklarevo osim “Porsche-a” njemačkih registarskih oznaka oštećeni su još “Hyundai”, “Ford” i “Opel”, dok su četiri osobe zadobile lakše povrede.

- Reklama -

Prema nezvaničnim informacijama povrijeđen je vozač “Porsche-a” i osobe koje su bile u druga tri vozila.

Kako saznajemo, kolona skupocjenih automobila u petak je učestvovala u promotivnoj vožnji “Porsche Driving” na relaciji od Travnika do Jajca.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona rekli su da je do saobraćajne nesreće došlo kada su se mimoilazili kamion i “Porsche”.

– Teretnjak je iz još neutvrđenih razloga prešao u drugu traku usljed čega je udario u jedno od vozila koja su bila u koloni. Riječ je automobilima velike vrijednosti i pričinjena je znatna materijalna šteta – kazali su u tamošnjoj policiji.

Prema riječima očevidaca, do sudara je došlo na jednoj blažoj krivini koja je prilično vidljiva.

– U kolini je išlo više dobrih i skupih automobila. Kamion koji je naišao iz suprotnog smjera zakačio je jednog od njih i uništio vozačeva vrata, vjetrobransko staklo, prozore i dio krova. Kada su se oni sudarili vozila koja su bila u blizini takođe su se polupala. Sreća pa nema teže povrijeđenih ali je šteta velika. Skupa su to auta – kazao je jedan od mještana koji nije želio da mu objavimo ime.

 

 

 

(glassrpske.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime