Јелена Тривић: Станивуковић је помагао режиму да ме сруши - nula49.com
spot_img
spot_img

Јелена Тривић: Станивуковић је помагао режиму да ме сруши

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Јелена Тривић објавила је јутрос на свом Фејсбук профилу статус у коме наводи да није изненађена количином лажи које је Драшко Станивуковић изнио о њој.

Статус Тривићеве преносимо у цјелости:

Нисам изненађена количином лажи које је Драшко Станивуковић изнио синоћ о мени у емисији Фејс ТВ. Он наставља са својим манипулацијама али је заиста крајње вријеме да и ја нешто кажем.

Кажем нисам изненађена Драшковим манипулацијама, то је њему својствено, али ме изненадило да лаже и у име групе функционера ПДП-а чији је он очигледно портпарол, а у чијим играма ја не учествујем и то морам да нагласим.

О његовим манипулацијама ћутим већ више од годину дана јер нисам хтјела разочарати народ који то донедавно не би разумио, али пошто се господин “симбиоза” сам почео ратоткривати и радити по налогу свог стварног шефа, Додика, нема разлога да и ја даље ћутим.

Подржали смо га за градоначелника, али не да би он и полусвијет којим је окружен урнисали Град, него да бисмо мијењали оно што је режим увео као модел владања. Бахати и грамзиви, врло брзо он и људи којима је окружен показали су да су гори и од најгорег дијела Режима.

О томе да ни ријечи није рекао о изборним крађама, то је јасно, он је навијао и помагао Додику у крађи, а доказ за то је отварање врећа из Бања Луке током контролног бројања. Ко год је упућен у стање у врећама из Бања Луке, зна о чему причам. Стварну разлику у Бањој Луци у моју корист никад нећемо знати, али је крајње дрско и безобразно да мој резултат приписује себи иако је све учинио да га умањи, контролишући преко својих људи да систем посматрача буде једно опште расуло. То му је врх ПДП-а такође дозволио.

Ја сам се часно борила против двије криминализоване империје, Додик и Станивуковић, које су се након објаве прије скро годину дана да ћу ја бити кандидат за предсједника брже-боље удружиле да ме руше. И морали су покрасти изборе да би ме срушили. Годину дана су заједнички ударали на мене, лажима, фалсификатима, подметањима, разним бегићима и није им пошло за руком.

Ћутала сам кажем јер људи не би разумјели, била бих оптужена за раздор опозиције и умањивање шанси за побједу и нисам себи могла дозволити да разочарам људе који су вјеровали да је наша заједничка борба против режима могућа. Али та фамозна “симбиоза” траје већ одавно. Она није почела мостом у Чесми, о томе има мноштво доказа.

О томе да је помагао режиму у мом рушењу постоје такође докази али није потребно да их износим све одједном. Само ћу поменути кандидатуру његовог, шта год да му је, Ивана Бегића што је имало за циљ збуњивање јавности и одвлачење гласова. Тај дио око њихових релација ме заиста не интересује јер то није мој домен размишљања.

Дакле, Драшко јесте Додиков, али у томе има подршку и једног дијела врха ПДП-а. Зашто они то раде, која је позадина, то нека они одговарају.

Зашто је долазио на протесте, треба и на то одговорим. Па само да људи не би прочитали да је Додиков, иако је из његова два говора напокон све постало јасно. И олакшан мој терет скривања истине. Сад се све зна. Не да је Додиков, него да су једно, лице и наличје. Грамзиви, похлепни, бахати, спремни на све да би се докопали моћи и новца. Невјероватно звучи да неко богат жели још, али бројни примјери из управљања градском управом то доказују.

Све што је урадио мени није битно, али то што је сваког из градске управе или ПДП-а ко је мени мало уљудније рекао добар дан, малтретирао, мобинговао, шиканирао, склањао, то је веће недопустиво. О коме год да се ради. А ради се о већем броју људи. То је болест и патолошка мржња према мени. Није битна перцепција како каже Станивуковић, битна је ИСТИНА. Истина се неће зауставити. Ни сто Додика ту неће помоћи. Јер он јесте на заласку, а ја имам снаге више него икад да се борим против сваког новог додика који се појави. Како год да се звао.

На крају, није ми жао што сам стала пред Лукача, опет бих то урадила, али пошто је поменуо ту слику коју је објавио као подршку мени пред изборе, тог момента кад он њега удара а ја хватам руку, јавност треба да зна да је убијеђивање да се то објави трајало данима и да је то урадио када су га замолили неки други људи, а не ја, а он онда није имао куд јер би се разоткрио да је његова подршка мени само лаж. То је можда детаљ, али детаљ који говори о томе ко је он, а ко сам ја. Какав је његов карактер, а какав мој. Ја бих то опет урадила јер нисам бранила само њега него ИСТИНУ коју је и он тада заступао.

 

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img