spot_img
spot_img

Јавила се трудна дјевојка из БиХ која је “отела” младића

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

“Отац Елведина Хамзића знао је све вријеме гдје му се налази син”, рекла је за “Аваз” Дженита Мујчиновић, дјевојка која тврди да је трудна с младићем око којег се посљедњих дана у јавности дигла велика прашина након што је његова породица објавила да је нестао.

Она је рекла да је Елведин био својевољно код ње.

“Његов отац је то знао, био је ту. Они су тврдили да је дрогиран, а уопште није био ни отет. Момак је спавао са мном, дијете је његово. Обоје смо ту погријешили, и он и ја”, рекла је Дженита, поручивши да жели да се коначно зауставе приче о томе да је младић отет.

У прилог томе Авазу је послала и фотографију из кревета с Елведином Хамзићем, наводећи да се на њој јасно види да “није отет”.

Она је истакла и да не намјерава прекидати трудноћу те да ће родити дијете.

“Он је рекао да ће признати дете кад се роди, али да прво уради ДНК анализу”, рекла је Мујчиновић.

Да подсјетимо, прије неколико дана породица младића из Живиница код Тузле рекла је да је нестао 13. јануара. Иако полиција није имала никакву пријаву о његовом нестанку, младићева породица је тврдила да су Елведина “отеле двије ку***”.

“Држе га затвореног, дрогирале су га и неће да га пусте. Ужас. Звала сам га, причала са њим. Он једва говори колико је измучен. Звали смо полицију, али они не реагују, тако да ћемо да видимо шта ће бити с њим. Зваћемо опет полицију да нам помогну да га спасимо”, рекла је раније за Аваз Елвединова рођака, која је жељела да остане анонимна.

 

 

 

(avaz.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img