spot_img

Изетбеговић као инспирација за игрицу: “Ел Баке” скупља новац по бх. градовима

Published:

На Гугловом Плеј Стору 8. априла се појавила игрица “Ел Баке”, а у главној улози је предсједавајући Предсједништва БиХ Бакир Изетбеговић.

“Селам Босно и Херцеговино, селам алејк, добро вече моји драги моји СДА-овци”, прво је што чујете када инсталирате игрицу коју је до сада скинуло 500 људи.

У опису игрице на Плел Стору стоји: “Уколико се којим случајем не налазиш међу 100.000 људи који су запослени и имаш вишка времена, онда је ово идеална игрица за тебе. Ако Баке није помогао теби, то не значи да ти не требаш помоћи Бакету. Олакшај му пут кроз игрицу, а Баке ће теби, можда, олакшати пут преко границе”.

Креатор игрице нивое је назвао по именима босанских градова, креће се од Бужима преко Бихаћа, Зенице, Тузле све до Сарајева.

Главни циљ је сакупљање новца на путу избјегавајући препреке у виду полицијских аутомобила, демонстраната, те рупа на цести, а сваким нивоом количина новца који се налази Ел Бакету на путу је све већи. Посебан бонус на посљедњем нивоу зове се “Врећа злата” и он износи 3.000 КМ.

 

 

 

 

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img