Институције БиХ траже савјетника за ПР, добродошле и пријаве особа са завршеним студијем сточарства - nula49.com
spot_img
spot_img

Институције БиХ траже савјетника за ПР, добродошле и пријаве особа са завршеним студијем сточарства

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Служба за заједничке послове институција Босне и Херцеговине ускоро ће добити савјетника за односе с јавношћу који би могао имати, вјеровали или не, завршен факултет биотехничког смјера.

Агенција за државну службу Босне и Херцеговине на захтјев Службе за заједничке послове институција БиХ расписала је интерни оглас за пријем стручног савјетника за односе с јавношћу у кабинету директора Драгана Шојића.

На овај интерни оглас могу се пријавити само особе запослене као државни службеници у Служби за заједничке послове институција БиХ. Посебно занимљив дио овог огласа односи се на услове које морају задовољити кандидати за ову позицију.

Од кандидата се тражи експлицитно да имају ВСС (VII степен) или завршен први циклус Болоњског система студирања, прецизно факултет друштвеног смјера или факултет биотехничког смјера.

То значи да постоји велика вјероватноћа да у овој државној институцији посао службеника за односе с јавношћу добије особа са завршеним одсјецима сточарства, воћарства, ратарства, нутриционизма или анималне производње.

Посао савјетника за односе с јавношћу биће да, између осталог, савјетује директора у питањима која се тичу информисања јавности о раду институције, сачињава и доставља директору стратегију и утврђује приоритете по питању односа с јавношћу, прави планове и извјештава о извршењу планова у области односа с јавношћу те врши послове службеника за информисање и одговоран је за провођење Закона о слободи приступа информацијама.

Савјетник ће бит задужен и да контролише садржај документације која је упућена према јавности преко свих медија, припрема извјештаје о свим важнијим активностима Службе и прави саопћења за јавност и средства јавног информисања, води бригу о хитном достављању тражених информација, израђује и проводи комуникацијску стратегију службе, припрема, одржава и учествује у креирању веб странице службе, по налогу директора иступа у име службе у јавности и медијима, сарађује с другим службеницима на истим пословима и другим институцијама Босне и Херцеговине и у коначници врши и друге послове по налогу директора и замјеника директора.

 

 

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img