spot_img
spot_img

Инспекција прекинула корона журку: 500 људи кршило мјере на Ђанијевом концерту

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Акцијом инспектора синоћ је у клубу Плажа језера Модрац у Лукавцу прекинут концерт за вријеме којег су прекршене све мјере које су предвиђене за сузбијање ширења корона вируса. Клубу у којем је затечено оквирно 500 особа издата је забрана рада.

У клубу Плажа језера Модрац у Лукавцу синоћ је одржан концерт турбо фолк пјевача Радише Трајковића Ђанија и Колосеум бенда, којем је присуствовао велики број посјетилаца.

Све епидемиолошке мјере су прекршене у унутрашњости објекта, али и на платоу у непосредној близини улаза, гдје се налазио далеко већи број особа од дозвољеног, без маски и физичке дистанце.

Не обазирући се на знатно нарушено епидемиолошко стање, несвјесни гости уживали су у лукавачком угоститељском објекту све док забаву нису прекинули инспектори и полиција.

Директор Кантоналне управе за инспекцијске послове Амел Механовић за Клиx је казао да је група од укупно четри инспектора, предвођена главном кантоналном инспекторком синоћ извршила контролу у клубу Плажа језера Модрац у Лукавцу гдје је утврђено кршење наредбе Федералног кризног штаба.

– Том приликом је, између осталог утврђено кршење дозвољеног радног времена и физичке дистанце међу присутнима. Према процјени главне кантоналне инспекторке у унутрашњости објекта налазило се око 500 особа. Аутоматски је издата забрана рада објекта, прекинута је музика, а објект је испражњен – казао је Механовић.

Кантоналним инспекторима у акцији су асистенцију пружили припадници Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона. Из Оперативног центра полиције су за Клиx рекли да је акција спроведена у временском периоду од 23.30 до 1.15 иза поноћи.

Такођер и ту је изостало поштивање осталих прописаних мјера чија је примјена од великог значаја у вријеме када БиХ биљежи све рекордан број инфицираних корона вирусом.

 

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img