spot_img
spot_img

Идентификован возач који је возио степеницама у Бањалуци: Нема возачку, био пијан

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Бањалучка полиција идентификовала је ноћас младића који је бјежећи од полиције аутом сишао низ степенице бањалучке Тржнице, а ради се о деветнаестогодишњем Младену Бенићу из Бањалуке за којег се сумња да је починило више прекршаја.

Незванично сазнајемо да су са њим у ауту били и Славиша Калинић (19) и Александар Милошевић (18).

Како сазнајемо, младић нема возачку дозволу због чега се вјероватно и није зауставио на полицијски знак Стоп у бањалучкој Алеји Светог Саве и почео да бјежи.

“Лице је наставило кретање насилничком вожњом која била је у грубој супротности са саобраћајним правилима, а не показујући обзир према безбједности осталих учесника у саобраћају, те одбијајући и даље да заустави возило на знакове полиицјских службеника, који су дати свјетлосно сигналним уређајима на службеном возилу”, наводе из полиције.

Младић се на раскрсници улица Гајева и Ђуре Данчића запутио према Градској тржници и то пјешачком стазом, а затим и степеницама кроз Градску тржницу а све то снимили су пролазници, а снимак потјете данас се муњевито раширио на интернету.

Убрзо га је полиција стигла у улици Исаије Митровића те су алкотестирањем утврдили да у организму има 1,18 г/кг алкохола, што није било довољно за задржавање мимо слободе.

“Полицијски службеници настављају рад на комплетирању овог предмета, а по сагледавању свих околности утврдиће се и тачна одговорност лица које је управљало возилом, о чему ће бити достављен извјештај надлежом органу”, наводе из полиције.

 

 

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img