I Pavić podržao Davorovu borbu

“Svi znaju da je DNS na startu podržao borbu Davora Dragičevića za pravdu i istinu. Mi nismo mijenjali svoje mišljenje i nismo htjeli više da se miješamo u to.”

Rekao je ovo lider DNS-a Marko Pavić u intervjuu za portal Insajder.in, komentarišući sutrašnji skup “Pravde za Davida”, na kojem će se 195. put zaredom, a treći put masovnim okupljanjem, tražiti istina o smrti Banjalučanina Davida Dragičevića (21).

- Reklama -

– Shvatanja smo da bi to bilo miješanje politike u pravni i policijski slučaj. Kako je vrijeme odmicalo sve više građana se pitalo oko Davida i normalno da je to postalo opterećenje koje nose sve političke stranke. Mi nismo promijenili mišljenje i podržavamo da Davor dođe do istine o smrti svoga sina i to ćemo praktično pokazati nakon izbora. Ne mislim da bi trebalo doći do bilo kakvih nereda. Njihovi skupovi su do sada bili dostojanstveni, skupovi ljudi koji traže istinu i pravdu. Jedino ako bi se umješala politika ili neka druga sila, onda može doći do nečega. Mislim da oni sami neće praviti nered u svojoj Republici – rekao je Pavić.

 

 

 

 

(rtvbn.com/insajder.in)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime