spot_img
spot_img

И Павић подржао Даворову борбу

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

“Сви знају да је ДНС на старту подржао борбу Давора Драгичевића за правду и истину. Ми нисмо мијењали своје мишљење и нисмо хтјели више да се мијешамо у то.”

Рекао је ово лидер ДНС-а Марко Павић у интервјуу за портал Инсајдер.ин, коментаришући сутрашњи скуп “Правде за Давида”, на којем ће се 195. пут заредом, а трећи пут масовним окупљањем, тражити истина о смрти Бањалучанина Давида Драгичевића (21).

– Схватања смо да би то било мијешање политике у правни и полицијски случај. Како је вријеме одмицало све више грађана се питало око Давида и нормално да је то постало оптерећење које носе све политичке странке. Ми нисмо промијенили мишљење и подржавамо да Давор дође до истине о смрти свога сина и то ћемо практично показати након избора. Не мислим да би требало доћи до било каквих нереда. Њихови скупови су до сада били достојанствени, скупови људи који траже истину и правду. Једино ако би се умјешала политика или нека друга сила, онда може доћи до нечега. Мислим да они сами неће правити неред у својој Републици – рекао је Павић.

 

 

 

 

(rtvbn.com/insajder.in)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img