spot_img
spot_img

Хапшење и у Пелагићеву: У акцији “Регина” пали шверцери цигарета

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Припадници Агенције за истраге и заштиту /Сипа/ БиХ данас су на подручју Источне Илиџе, Коњица, Мостара, Пелагићева, Широког Бријега и Илијаша лишили слободе седам лица због сумње да су починили кривична дјела организовани криминал у вези са кривичним дјелом недозвољени промет акцизних производа.

У саопштењу се прецизира се да је током реализације акције “Регина” извршен претрес стамбених објеката, лица и покретних ствари на осам локација.

Приликом претреса откривени су и привремено одузети предмети који могу послужити као доказ у даљем поступку и то: 8.260 кутија цигарета које нису обиљежене контролним и порезним маркицама на начин прописан порезним законодавством БиХ, 385 пе-ве-це врећица напуњених резаним дуваном тежине око 0,5 килограма, 30 килограма резаног дувана, пет пакета филтера за цигарете, три пунилице за цигарете, 10 мобилних телефона са припадајућим СИМ картицама.

Истражне радње су реализоване по наредбама Суда и Тужилаштва БиХ, у сарадњи са полицијским службеницима МУП-а Републике Српске и МУП-ова Кантона Сарајево, Херцеговачко-неретванског кантона и Западно-херцеговачког кантона.

 

 

(srna)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img