spot_img
spot_img

Хаос на Савској регати: Мачетом повриједио више особа, људи бјежали и преко ријеке

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Г.Ђ ухапшен је због сумње да је јуче, током одржавања Савске регате у мјесту Рача, код Бијељине мачетом повриједио више особа.

Приликом одржавања Савске регате, како су навели из Полицијске управе Бијељина, дошло је до нарушавања јавног реда и мира у већем обиму, те је том приликом једна особа, које је користила мачету, повриједила више присутних.

Ниједан повријеђени, на срећу, није животно угрожен, али је више особа медицински збринуто у Медицинском центру Бијељина.

“Приликом успостављања нарушеног јавног реда и мира, службеници активно су спрјечавани у примјени својих полицијских овлаћења и том приликом су били принуђени да употребе средства силе. Од стране полицијских службеника слободе је лишено лице Г.Ђ. из који је идентификован као један од учесника догађаја, док се за другима учесницима интезивно трага. Већина лица је побјегла са лица мјеста, како копненим, тако и воденим путем”, рекли су из ПУ Бијељина.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу изазивање опште опасности. У току је рад на прикупљању свих потребних чињеница и доказа, као и на идентификовању свих лица која су учестовала у навденом догађају.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img