spot_img
spot_img

Хаџифејзовић одговорио на оптужбе: Нисам рекао “убити”, не извињавам се

spot_img
spot_img

Власник Фејс ТВ-а Сенад Хаџифејзовић који се данас суочио са могућности да против његове телевизије РАК подузме “ригорозне мјере” због наводних непримјерених изјава о Милораду Додику које је рекао програму, одговорио је на оптужбе.

Хаџифејзовић је рекао да је ово његов ауторски одговор и захтијева да буде пренесен овако како га пише, са малим, великим словима, у оригиналу, и у редовима који слиједе.

Хаџифејзовићев текст, без икаквих уредничких корекција, преносимо у цијелости.

Одговор Драшку Додиковом. Ти, Драшко Додиков и твој Драшко Додик, и Додиков брат у болести ,Бакир Драшко, ви сте РАК овог друштва. И Драшко Човић је РАК. И, имамо још РАК-оња.

Наша земља има РАК- вас. Метастаза. Имамо карцином, страно тијело. Хемо-кемотерапија против РАК-а је Истина. Истина је да сам рекао:СМИЈЕНИ,СМИРИ, УМИРИ. То чује, то је јасно сваком ко чак има и РАК.

Нисам рекао УБИЈЕ.

Позивам све Аудио Тон Доктор Мајсторе Свијета да утврде, дају дијагнозу да РАК глуми да има рак слушног органа, уха. И да не глуми да нема мозак. РАК разара и недјељом. Нико не ради недјељом, осим РАКА. Правно казано, РАК прејудицира одлуку недјељом. Новинарски речено, РАК пресуђује недјељом. РАК је пресудио: Укинут ћемо Face! Цитирам Додик Драшка: ” Против Face-а ригорозне мјере…скраћен поступак….највећа могућа новчана казна и суспензија програма и одузимање тв лиценце..

Драшко Додик Бакир Човић Инквизиција. Но пасаран! Нећете проћи! Ни у рату нисам рекао УБИТИ, а ни у миру. Но, истином треба УБИТИ лажи. ДаБогда сваки Драшко живио 100 година и доживио убијање истином.

Моје име је Сенад Хаџифејзовић, 2024.године биће тачно 50 година од када је објављен мој први текст у једној великој новини. Имао сам само 12 година.

Иначе имам 33 године, раније сам имао и мање. Драшкали су ме, драшкао сам их, то је усуд, судбина новинара. То је мој, наш посао. Драшкат ћу их док сам жив. Док ме,ако не УБИЈУ. Нисам рекао УБИТИ. Никада у животу нисам рекао УБИТИ.

Цијели живот говорим јавно, уживо, УМИРИТИ. Не извињавам се, јебите се Драшко Додик Бакир Драган Остали.

СМИЈЕНИ,СМИРИ, УМИРИ.

Сенад Хадзифејзовић

 

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img