spot_img
spot_img

Говедарица у Брчком: Судбоносни избори за српски народ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Када будем изабран за предсједника Републике Српске, хоћу да посебну пажњу посветим српском народу који живи у Брчком али и свим другим људима који желе да живе у Републици Српској у миру, безбједни, поручио је предсједнички кандидат Савеза за побједу (СзП) Вукота Говедарица на предизборном скупу СДС-а у брчанском насељу Илићка.

„Водићу рачуна о српском јединству у Брчком, не желим подјеле које је одлазећи предсједник Републике Српске чинио а највећа невоља и несрећа је када власт подијели свој народ“, рекао је Говедарица новинарима.

Он је изразио увјерење да је подјелама дошао крај и истакао да је вријеме да се српски народ окупи и заједно сабере.

Говедарица је казао да је сасвим извјесно да ће народ дати подршку кандидатима Савеза за побједу, њему за предсјендика Републике Српске и Младену Иванићу за српског шлана у Предсјендиштву БиХ.

Младен Босић, бивши предсједник СДС-а, поручио је грађанима да вријеме истиче и да ће у недјељу 7. октобра бити одлучена судбина Срба западно од Дрине.

“Седмог октобра се одлучује да ли ће Срби бити у сталном сукобу и изолацији или ће се градити богатија будућност и перспектива за дјецу и младе нараштаје“, рекао је Босић.

Он је напоменуо да је садашња власт довела Републику Српску до ивице опстанка.

„Требају нам паметни људи, а прије свега поштени људи који неће радити у свом интересу већ у интересу грађана а такве кандидате могу наћи на листама СДС-а”, поручио је Босић.

 

 

 

 

(rtvbn.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img