spot_img

Govedarica u Brčkom: Republici Srpskoj su potrebne odgovorne politike

Published:

spot_img

U Brčkom je juče boravilo rukovodstvo SDS-a. Sa članovima Opštinskog odbora ove stranke razgovarano je o organizaciji unutar stranke u svjetlu priprema za predstojeće izbore, s ciljem postizanja što boljih rezultata.

Prema riječima predsjednika SDS-a Vukote Govedarice razgovarano je o kandidatima ove stranke koji treba da donesu promjene i pobijede na izborima.

“Jer je krajnje vrijeme da ova vlast ide, imajući u vidu kakvu štetu je napravila za proteklih 13 godina. Danas se dogovaramo i nastavljamo razgovore kako ćemo i s kim ćemo da pobijedimo. Nema nikakve sumnje da su kandidati SDS-a ozbiljni ljudi koji mogu da sprovode ozbiljne politike, a Republici Srpskoj su potrebne odgovorne politike” rekao je Vukota Govedarica, predsjednik SDS.

O kandidatima SDS-a i koalicionih partnera Govedarica tvrdi da je saradnja po tom pitanju izuzetno pozitivna, te da nude najbolje ljude za najviše pozicije.

“Ono što je sasvim izvjesno jeste da ćemo imati zajedničke kandidate, da je gospodin Ivanić jedan od dva kandidata. Što se tiče kandidata iz SDS-a ne treba da govorim koliko su velike i važne političke ličnosti gospodin Šarović i gospodin Mićić. Naravno i ja kao čovjek koji vodim SDS sam u užem izboru, a o tome ćemo odlučivati na sjednici Glavnog odbora” rekao je Govedarica.

Sa rukovodstvom stranke iz Brčkog razgovarano je i o detaljima njihovog funkcionisanja, te podizanja rada stranke na što kvalitetniji nivo, uz eliminisanje “različitih stavova koji remete normalnu atmosferu u opštinskom odboru”.

“Saslušaćemo sve koji imaju različita mišljenja u ovom opštinskom odboru i idemo ka tome da nađemo rješenja za sva pitanja, za sva različita razmišljanja, kako bi Opštinski odbor u Brčkom djelovao jedinstveno” rekao je Dragan Mektić, član predsjedništva SDS.

Na pitanje novinara da prokomentariše špekulacije o stavljanju nekoliko zvaničnika RS-a na “američku crnu listu” Mektić je odgovorio da je vrlo teško to znati međutim neupitna je, kaže, činjenica da stranputica u Republici Srspkoj postoji.

“Da smo se uhvatili i prihvatili neke vrste samoizolacije, pa i određenih incidenata u smislu neke vrste ekstremizma. Vjerovatno je to podstaklo na razmišljanje američku administraciju o tome, jer su njihove javne izjave takve. Zaista mislim da trebamo težiti ka uspostavi jedinstva unutar RS-a, odnosno jedinstvene nacionalne politike. Nažalost, to ne želi ni sadašnja vlast u Republici.” rekao je Mektić

 

 

 

 

(brcko.tv)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img