ФК Радник И БетОле озваничили сарадњу - nula49.com
spot_img
spot_img

ФК Радник И БетОле озваничили сарадњу

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Данас је у просторијама фудбалског клуба Радник потписан уговор о спонзорству са лидером у онлајн клађењу у Босни и Херцеговини и региону, компанијом БетОле. На овај начин БетОле постао је генерални спонзор Фудбалског клуба Радник за сезону 2023/24. Из клуба истичу задовољство постигнутим договором и да ће заједно са новим партнером лакше испунити зацртане циљеве.

– На прошлој конференцији најавио сам потписивање нових спонзорских уговора са реномираним компанијама и то се данас остварило. Изузетно сам поносан што је ријеч о компанији Бетоле, која је од почетка преговора показала огромно поштовање према историји и величини овог клуба, али и његовој перспективи. У нама су препознали партнера са којим могу остварити зацртане пословне циљеве и јасно нам ставили до знања да Радник ове сезоне виде као претендента на највиши пласман. С тим у вези показали су жељу да на вријеме обезбједе мјесто у кругу побједника. Ми у суботу од 19 часова на Градском стадиону у Бијељини дочекујемо Козару из Градишке, те уз огромну подршку наших вјерних навијача очекујемо нову побједу. Данашњи догађај је велики подтсрек свим клупским структурама и изузетно смо задовољни што је дошло до озваничења сарадње, а компанији БетОле смо захвални што је показала висок ниво друштвене одговорности према нашем колективу, али и свим бијељинцима којима је Радник у срцу“, рекао Горан Јањић, директор Радника.

Испред компаније БетОле, директор Миодраг Тодоровић је истакао да као лидери на тржишту БиХ и региона подржавају највећи бренд Семберије и лидера у фудбалском шампионату Републике Српске.

– Када се појавила идеја да би могли остварити сарадњу са Фудбалским клубом Радник, код нас није било дилеме. Свјесни историје клуба, његове традиције, али и препознатљивости бренда, одлучили смо се да подржимо клуб у периоду његове потпуне афирмације. Не кријем чињеницу да нас је посебно привукла амбиција клуба за највишим пласманом, увидјевши да дијелимо исте вриједности, односно побједнички менталитет. Није било друге опције него да се овим споразумом о партнерствиу вежемо И заједно кренемо у побједе. Ово је само један у низу доприноса наше компаније и показатеља високе свијести и друштвене одговорности, а посебно ме радује чињеница што се то имплементира баш у ФК Радник у Бијељини, која је једна права спортска средина. Раднику на предстојећој утакмици желим много среће, а публику позивам да се дружимо у суботу од 19 часова на Градском стадиону у Бијељини, јер ће поред доброг фудбала, као И прошли пут, бити награда и других изненађења.”

Из клуба И БетОле-а су најавили да све навијаче очекују вриједна изненађења на утакмицама, те још једном позвају све љубитеље спорта да подрже фудбалере Радника у овој сезони, у којој су амбиције шампионске.

 

 

(спонзорисана објава)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img