Etno selo Stanišići: Dječak upao u jezero, u teškom je stanju

Četrnaestogodišnji dječak upao je juče u jezero koje se nalazi u sklopu Etno sela prilikom čega se počeo daviti. Dječaka je iz vode izvadio fudbalski sudija, kao i još neki prolaznici koji su se tu zadesili.

Dječak je, kako smo saznali, još u teškom stanju, a juče je došao u Bijeljinu iz Rogatice jer se igrala završnica pionirskog prvenstva u fudbalu.

- Reklama -

“Primljen u teškom stanju, još uvijek neizvjesno, tako da ne bismo davali bilo kakve detaljnije informacije”, kratko su nam rekli u bijeljinskoj bolnici.

Dječaku je prvi u pomoć pritekao fudbalski sudija koji je sudio današnje prvenstvo.

“Završili smo sa ručkom, kada su dva dječaka trčala ka meni i rekla mi da im se drug davi u jezeru. Kada sam došao tamo, već je neki momak do pojasa bio u vodi, ali ga nije mogao dohvatiti. Pokazao mi je gdje se nalazi, ja sam zaronio i izvukao ga”, priča za InfoBijeljina Stefan Maletić.

Maletić dodaje da je odmah tu pritrčalo još nekoliko ljudi, između ostalog se zadesio i jedan doktor.

“Kada smo dječaka izvadili iz vode on nije bio pri svjesti. Dali smo mu reanimaciju, masiranje srca, a ubrzo nakon toga dječaka je preuzela Hitna pomoć bijeljinskog Doma zdravlja”, poručio je Stefan koji napominje da smatra da bi bilo ko od nas uradio ovako nešto i da bi trebao pomoći nekome u nevolji.

Nezvanično saznajemo da je dječaku telefon ispao u vodu kada je on pokušavajući da ga uzme i upao u jezero, te se počeo daviti.

 

 

 

 

(infobijeljina.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime