spot_img
spot_img

Dvojica biciklista teže povrijeđeni prilikom pada na trci Beograd – Banjaluka

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dvojica biciklista teže su povrijeđeni danas na trećoj etapi biciklističke trke Beograd – Banjaluka kada je došlo do pada velikog broja biciklista.

Kako “Nezavisne novine” saznaju povrijeđeni su prebačeni u obližnje bolnice, a navodno neki biciklisti imaju prelom ruku i nogu.

Takođe, na lice mjesta je izašlo i više vozila hitne pomoći kako bi povrijeđenima ukazali pomoć.

Podsjećamo, direktor Biciklističkog saveza RS i jedan od organizatora trke Vladimir Kuvalja na Facebook, na zvaničnoj stranici trke, objavio je da je došlo do pada više desetine biciklista na etapi od Doboja do Prijedora, preko autoputa “9. januar”.

“Zbog pada više od 60 biciklista, trka je zaustavljena na par minuta. Fer-plej čela kolone, čekaju ostale bicikliste da se vrate u karavan. Kao što vidite, stotine biciklista je ispred, veliki pad je bio”, rekao je Kuvalja.

Prema riječima generalnog direktora UKC Republike Srpske prof. dr Vlade Đajića danas je u Urgentni centar primljeno sedmoro učesnika biciklističke trke Beograd- Banjaluka.

Svih sedam pacijenata su van životne opasnosti. Zbrinuti su, dijagnostički obrađeni i stabilnog su zdravstvenog stanja. Pet pacijenata biće otpušteno iz UKC Republike Srpske, dok će se dva pacijenta zbog potrebe za daljom opservacijom zadržati na bolničkom liječenju i praćenju.

 

(nezavisne.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img