spot_img
spot_img

Драгичевић и Додик се расправљали на скупу СНСД-а у Бањалуци

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Давор Драгичевић, отац страдалог бањалучког младића Давида, данас је тражио истину о смрти свог сина и на скупу на којем су кандидат за члана Предсједништва Босне и Херцеговине Милорад Додик, као и други чланови СНСД-а, озваничили почетак предизборне кампање за предстојеће Опште изборе у БиХ.

С натписом “Ко је убио Давида Драгичевића” Давор је стајао у близини функционера СНСД-а, а потом му је пришао Милорад Додик, који је рекао да нико из СНСД-а не спрјечава да се открије истина и нити је у свему што се дешавало у том случају учествовао.

Набројао је све оно што је иницирано да се уради како би се помогло Давору Драгичевићу, који је био укључен и у истрагу о смрти сина.

Драгичевић му је замјерио што је за Давида рекао да је “наркоман и самоубица”, што је Додик негирао.

“Све ћемо да докажемо, ко су злочинци и убице. Идемо до краја Давиде, нико се неће извући. Запамтите”, рекао је Драгичевић.

Додик је на то реаговао да њега нема потребе нико да „извлачи“.

“Неће мене нико извлачити, ја имам подршку народа. И опет ћу бити на твојој страни, да се нађе истина”, рекао му Додик.

Драгичевић му је, између осталог, на то одговорио: “Сви су пали на твоја обећања, Давор Драгичевић неће”.

Милорад Додик је претходно рекао новинарима да он нема ниједан проблем што је Драгичевић данас био на мјесту гдје СНСД почиње кампању, јер и они желе да се дође до истине у том случају.

“Али, овдје се ради о политизацији и истрагу треба да ради тужилаштво, које је једино надлежно у том случају”, рекао је Додик.

Вјерује, каже, да ће Драгичевић отићи на митинге и других политичких партија.

 

 

 

 

 

(FENA)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img