Đokić: Vlada RS za projekte u Brčko distriktu uložila 2,2 miliona KM

Iz budžeta Republike Srpske prošle godine je za projekte u Brčko distriktu izdvojeno oko 2.200.000 KM, rekao je ministar energetike i rudarstva Srpske Petar Đokić.

On je dodao da je obezbijeđena i donacija Vlade Srbije od milion evra, tako da je u Brčko distrikt u 2018. godini uloženo ukupno gotovo četiri miliona KM.

– Nastojimo da pomognemo da život građana u distriktu bude što kvalitetniji i u tom smislu su aktivnosti Vlade Republike Srpske bile vidljive svih prethodnih godina – rekao je Đokić novinarima u Brčkom gdje je danas svečano obilježen Dan Republike.
On je naveo da mu je posebno drago što se danas u Brčkom proslavlja Dan Republike Srpske, ističući da gotovo polovina stanovništva distrikta osjeća Srpsku kao svoju i želi da na ovaj način pokaže privrženost ideji Republike Srpske.

- Reklama -

– Želim da podijelim iskren osjećaj radosti što zajedno sa predstavnicima Brčko distrikta, onima koji na poseban način osjećaju život Srpske, slavimo njen najvažniji praznik, a to je Dan Republike – rekao je Đokić.

(srpskainfo.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime