Dodik zaprijetio Pravdi za Davida: Osmog oktobra bićete “počišćeni” sa Trga

”Šta će on uradit’. Iznio krevet na trg i misli da je frajer. Osmoga više neće biti ondje”, poručio je Dodik Davoru Dragičeviću na predizbornom skupu u Bileći.

Najava obračuna

Šta je ovo predsjednik SNSD-a, koji povremeno obavlja i funkciju predsjednika Republike Srpske, sinoć poručio?Da li je ovo najava obračuna? Da li će opozicija konačno reagovati u skladu sa svojim dužnostima i moralnim obavezama? Da li ćemo svi "biti počišćeni" sa Trga onako kako se ispod kulisa govori?Da li je ovo vođa jednog naroda? Odgovorite sami.

Posted by ReCtart Srpska – ReStart Srpska on Monday, September 24, 2018

Predsjednik Dodik je poslao poruku Draženu Dunđeru kandidatu NDP-a iz Bileće i Davoru Dragičeviću, koji u Banjaluci više od šest mjeseci od nadležnih traži istinu o smrti svoga sina Davida Dragičevića da će 8. oktobra morati otići sa Trga Krajine.

- Reklama -

”Čuo sam da mi ovaj ovdje neki Dunđer prijeti. Kažite mu da se prestane za****vati da se ja ne bi za****vao s njim. Kaže jedini način da se zaustavi Milorad Dodik i da ne pobijedi je da onaj u Banjaluci kao nešto uradi. Šta će on uradit’. Iznio krevet na trg i misli da je frajer. Osmoga više neće biti ondje”, poručio je Dodik.

Podsjetimo, Davor Dragičević je poručio da će spavati na trgu i da ne ide kući sve dok nalogodavci i ubice koji su odgovorni za smrt njegovog sina ne budu pronađeni, uhapšeni i kažnjeni. Rok koji je dao institucijama je 25. septembar do 18 časova.

 

 

 

 

 

(rtvbn.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime