spot_img
spot_img

Додик запријетио Правди за Давида: Осмог октобра бићете “почишћени” са Трга

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

”Шта ће он урадит’. Изнио кревет на трг и мисли да је фрајер. Осмога више неће бити ондје”, поручио је Додик Давору Драгичевићу на предизборном скупу у Билећи.

Najava obračuna

Шта је ово предсједник СНСД-а, који повремено обавља и функцију предсједника Републике Српске, синоћ поручио?Да ли је ово најава обрачуна? Да ли ће опозиција коначно реаговати у складу са својим дужностима и моралним обавезама? Да ли ћемо сви "бити почишћени" са Трга онако како се испод кулиса говори?Да ли је ово вођа једног народа? Одговорите сами.

Posted by РеCтарт Српска – ReStart Srpska on Monday, September 24, 2018

Предсједник Додик је послао поруку Дражену Дунђеру кандидату НДП-а из Билеће и Давору Драгичевићу, који у Бањалуци више од шест мјесеци од надлежних тражи истину о смрти свога сина Давида Драгичевића да ће 8. октобра морати отићи са Трга Крајине.

”Чуо сам да ми овај овдје неки Дунђер пријети. Кажите му да се престане за****вати да се ја не би за****вао с њим. Каже једини начин да се заустави Милорад Додик и да не побиједи је да онај у Бањалуци као нешто уради. Шта ће он урадит’. Изнио кревет на трг и мисли да је фрајер. Осмога више неће бити ондје”, поручио је Додик.

Подсјетимо, Давор Драгичевић је поручио да ће спавати на тргу и да не иде кући све док налогодавци и убице који су одговорни за смрт његовог сина не буду пронађени, ухапшени и кажњени. Рок који је дао институцијама је 25. септембар до 18 часова.

 

 

 

 

 

(rtvbn.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img