spot_img
spot_img

Dodik o snimku sa RTS-a i Đokovićima

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se Radio-televizija Srbije djelujući iz zasjede, iz njima znanih razloga, odlučila na krajnje neprofesionalan način, da djeluje u formi sačekuše i time poljulja njegovo inače visoko povjerenje u tu nacionalnu medijsku kuću.

“Gostujući u sinoćnjoj emisiji ‘Oko’ RTS-a iznio sam svoj stav o svim postavljenim pitanjima, otvoreno, jasno, precizno kao i uvijek. Moj odnos prema voditelju emisije Papiću ostaje pun poštovanja i uvažavanja. Porodica Đoković je časna, ali izložena raznim neprijatnostima i podmetanjimaod onog dijela Srbije koja ne može da im oprosti uspjeh”, istakao je Dodik.

Podsjećamo, na društvenim mrežama je osvanuo snimak u kojem je Dodik prije početka emisije govorio o turniru Srpska open i porodici Đoković.

“Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao – auuu “, rekao je, između ostalog Dodik, koji se danas oglasio povodom tog snimka.

Dodik je rekao da se jasno vidi da govori o pojedinim članovima tima koji nisu bili na visini zadatka, ni u pripremi ni u toku turnira.

“Žao mi je što sam ovim povodom doživio razočarenje u RTS. Nastaviću da poštujem i uvažavam uspjeh neponovljivog Novaka Đokovića i da kao i do sada poštujem i cijenim njegovu porodicu. Završićemo sve dogovore u vezi sa turnirom ‘Srpska open’. Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem veoma zahvalan na činjenici da je turnir ove godine održan u Banjaluci. Izvinjavam se ako je spekultivni prikaz na mrežama povrijedio članove porodice Đoković. Mene jeste. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu da vjerujem da su to uradili na ovako gnusan način. Kao iskreni poštovalac Novaka Đokovića i kao tenisera i kao čovjeka, želim svu sreću njemu i njegovoj porodici. Srđanu i Đorđu uspjeh u svemu”, poručio je Dodik.

On je naveo da će u njemu uvijek imati prijatelja i poštovaoca, i da taj njegov odnos prema porodici Đoković neće moći da ugroze nikakva podmetanja i medijski neprofesionalizam.

“RTS je izgubila nekoga koji je, nažalost, mislio da ima nade za profesionalizam u medijima”, zaključio je predsjednik Republike Srpske.

Na pitanje N1 za reakciju, Srđan Đoković je samo kratko odgovorio da “nema komentara”.

 

(nezavisne.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img