spot_img
spot_img

Додик о саслушању због иконе: Ту је све чисто

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Милорад Додик, предсједавајући Предсједништва БиХ, говорећи о данашњем саслушању у Тужилаштву БиХ, у предмету у јавности познатом као “Икона”, рекао је да је у том случају све чисто, односно да нема кривичног дјела.

Подсјетимо, случај “Икона” односи се на икону коју је Додик поклонио руском шефу дипломатије Сергеју Лаврову приликом посјете БиХ, а за коју Украјина тврди да је њихова.

Додик је рекао да је у Тужилаштво позван као свједок те да му нису предочени било какво кривично дјело, оптужница или слично.

“Ја сам био изненађен кад сам позван као свједок. Сви моји људи из окружења су већ нешто саслушани. Овдје се очигледно ради о једном спину, покушава се одржати та прича и највећа прича је била у вријеме када ја нисам могао давати одговоре многима који су лажно тврдили о томе. Ту је све чисто, нема никаквог дјела и видјећете да ће то на крају тако и бити”, рекао је Додик.

Он је додао да се ради о лажној пријави министрице иностраних послова Бисере Турковић, те да су га у Тужилаштву питали баналне ствари попут тога ко је договорио посјету Лаврова. Истакао је да је завршио с давањем изјава у вези са иконом.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img