DNS proslavlja 20 godina postojanja

- Reklama -

Iza nas su dvije decenije odgovornog rada u interesu Republike Srpske i svakog njenog čovjeka, a ispred nas vizija evropske Republike Srpske u Evropskoj uniji, poručio je predsjednik DNS, Nenad Nešić, povodom 20 rođendana ove partije.

On navodi da je sve ove godine bilo i uspona i padova, pobjeda i poraza, zadovoljstava i tuge, ali da su uvijek ostajali dosljedni sebi, svojim principima i načelima, svom programu.

- Reklama -

– Bili smo i jesmo kohezioni faktor, stranka koja okuplja, otvoreni za nove ideje i nove ljude. Nikada nismo unosili podjele, stvarali konflikte, izazivali krize. Nikada bučni, ali uvijek odlučni – poručio je Nešić

Navodi da su mjere njihovog patriotizma njihovi rezultati i posljedice odluka po Srpsku i njene građane.
– Sa 20 godina Demokratski narodni savez je kao mladić u naponu snage ili djevojka u punoj ljepoti. Neki su još u povoju. Zato sa optimizmom gledamo u budućnost, svjesni sopstvene snage i potencijala – navodi on.

Dodaje da je njihov cilj demokratska, uspiješna, evropska Republika Srpska, koja baštini evropske vrijednosti i norme, ponosna na svoju tradiciju i prošlost.

– Želimo Srpsku koja će živjeti u unutrašnjoj slozi i u miru i prijateljstvu sa drugima. Okrenutu ekonomskom prosperitetu, unapređenju obrazovanja i zdravstva, razvoju kulture i sporta. Ostvarenju tih ciljeva posvetićemo svu svoju energiju, znanje i iskustvo – zaključio je Nešić.

 

 

 

(srpskainfo.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime