Đokić u Brčkom: Izbori da budu održani 15. novembra

- Reklama -

Socijalistička partija (SP) je za to da lokalni izbori budu održani kada su i zakazani, 15. novembra, rekao je danas u Brčkom predsjednik te partije Petar Đokić.

Đokić, koji je prisustvovao sjednici Glavnog odbora SP u Brčkom, rekao je da bi Savjet ministara trebalo da odobri budžetska sredstva za sprovođenje izbora, a da Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH usvoji takav prijedlog.

- Reklama -

On je naveo da je SP spremna da učestvuje na predstojećim lokalnim izborima, da ima pripremljenu kadrovsku strukturu, te da će za lokalne izbore biti prijavljena u 74 opštine Republike Srpske i Federacije BiH, kao i da ima 21 kandidata za načelnike.

Đokić je dodao da očekuje dobar izborni rezultat, jer smatra da je zaslužen radom partije u lokalnim zajednicama, te je naveo primjer Brčkog gdje je dio vlasti i u kojem su pokazali posvećenost razvoju.

On je naveo da danas na Glavnom odboru donesena odluka o njegovom sastavu, kao i da su izabrani novi članovi Izvršnog odbora, te još dva nova potpredsjednika partije – Srđan Todorović iz Doboja i Rajko Ćapin iz Trebinja.

 

 

 

(nezavisne.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime