spot_img
spot_img

Djevojka prebila momka u centru Banjaluke, oboje privedeni

spot_img
spot_img

Policija je privela 19-godišnju Banjalučanku i njenog dvije godine starijeg momka zbog narušavanja reda i mira u centru grada, tokom kojeg je mladić izvukao deblji kraj, objavio je “Blic”.

Kako se navodi, Banjalučanka je saznala da je momak vara, nakon čega je počela sa neprimjerenim ponašanjem.

“Djevojka je saznala da je momak vara, nakon čega je uslijedila neviđena histerija i vrištanje ispred više lokala koji su u centru grada, odnosno u blizini sjedišta Policijske uprave Banjaluka”, ispričao je izvor Blica blizak policiji.

Histerija i vrištanje ubrzo su kulminirali fizičkim obračunom, u kojem je djevojka zadala više udaraca svom partneru.

S obzirom na to da se sve odigralo u neposrednoj blizini sjedišta Policijske uprave Banjaluka, policiji nije trebalo dugo da interveniše, ali ni oni nisu očekivali toliki otpor razočarane djevojke.

“Uzbuđenu djevojku nije spriječila ni policija, koja je pokušavala da je prvo smiri riječima i spriječi kako bi konačno prestala sa brutalnim šamaranjem mladića, kojem je zadala više udaraca u glavu”, ispričao je izvor Blica blizak policiji.

Kako je naveo izvor iz policije, i pored upozorenja policije, djevojka je nastavila da šamara momka sve dok je policajci nisu spriječili tako što su je savladali.

Epilog propale ljubavne veze bile su lisice na rukama djevojke i mladića. Prilikom privođenja, kod Banjalučanina je pronađen gasni pištolj sa pripadajućim mecima, koji je policija zaplijenila.

Iz Policijske uprave Banjaluka juče su potvrdili privođenje dvoje Banjalučana. Marija Markanović, portparol PU Banjaluka, objasnila je da će protiv djevojke biti podnesene prekršajne prijave zbog svađe, vriske, vređanja, tuče, fizičkog napada, kao i ometanja policije u vršenju službene radnje.

Protiv mladića će biti podnesena prijava zbog vožnje automobila u alkoholisanom stanju i posjedovanja gasnog pištolja.

 

 

 

 

(blic.rs)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img