Djevojci iz Šamca nema traga od 25. februara!

Potraga za Natašom Pupčević (21) iz Šamca, koja je nestala 25. februara, traje i dalje i za sada nema nikakvih saznanja o njoj, rečeno je u CJB Doboj!

Portparol dobojskog CJB, Ljerka Stanimirović rekla je da je raspisana potraga i dalje na snazi, ali da nema nikakvih saznanja o nestaloj.

- Reklama -

Nataša Pupčević je 25. februara u 22.30 časova izašla iz kuće u šetnju i od tada joj se gubi svaki trag. Roditelji su dan kasnije prijavili njen nestanak Policijskoj stanici Šamac.

Po prijavi, pripadnici policije su obišli teren i pregledali objekte u kojima se pretpostavljalo da bi nestala djevojka mogla da bude.

– Pregledani su video nadzori na autobuskoj stanici i ugostiteljskim objektima, kao i obala rijeka Save i Bosne, a obavljeni su razgovori sa prijateljima i poznanicima nestale djevojke – kaže Stanimirovićeva.

Ona je dodala da Granična policija BiH nije evidentirala njen prelazak preko granice.

Djevojka sa sobom nije ponijela mobilni telefon, a na sebi je imala maslinasto zelene pantalone, smeđe gležnjače i dužu bež jaknu.

Rodbina moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Nataši da o tome obavjeste policiju.

Podsjećamo, mediji su nedavno objavili da je prošle godine Pupčevićeva sa majkom i sestrom bila u sigurnoj kući u Modriči, jer su bile žrtve porodičnog nasilja.

Da su bile u sigurnoj kući potvrdila je i Gordana Vidović, direktorica Udruženja građana “Budućnost”.

– Mogu samo potvrditi da jedno vrijeme jesu boravile u sigurnoj kući, no, više o ovom slučaju ne mogu govoriti – kazala je Vidović.

Izvor je kazao da su preporuke stručnjaka iz sigurne kuće bile da majka i kćerke Pupčević ostanu izvjestan period u sigurnoj kući, no da je Centar za socijalni rad Šamac dao preporuku da to nije potrebno.

 

 

 

(srpskacafe.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime