spot_img

Дјечак Аднан џепарац троши како би проширио своје стадо оваца, његова прича одушевила регију

Published:

- Advertisement -

Прича о вриједном дјечаку Аднану Куралићу из Тојшића , малог села код Калесије, одушевила је хиљаде људи.

Наиме, 13-годишњи Аднан сав свој џепарац троши како би проширио стадо оваца.

Сада има око 33 овце о којима се брине свакодневно, а његова прича одушевила је гледатеље из цијеле регије.

“Дјед, мамин отац, једном ми је дао 100 марака и ја од тога себи купим јање. И тако, мало помало, од те једне овце скупио сам их пет-шест”, казао је Аднан за Tatabrada.tv.

“И други дјед је имао овце и ја сам их с њим понекад чувао и као награду ми је знао дати јање. Кад се дјед разболио хтио их је продати и дао ми новце да продам и своје и његове. Ја сам дошао кући и плакао и онда сам им дошао и бацио им оне паре: ‘Џаба вама ваше паре, ја оваца не дам’. Ипак сам их морао продати, али онда сам купио јуницу да си отхраним теле. Поновно сам скупио новаца и повукла ме жеља за овцама. Купио сам три овце и мало помало оне се тако јањиле и сад их има доста”, испричао је.

Аднан је открио и да уз све обавезе пронађе времена за игру, међутим мучи га што, како каже, нема се с ким играти.

“Ма сви су на оним телефонима. Имам и ја телефон, не кажем да га немам, али они су овисници о оним телефонима”, каже Аднан кроз смијех.

Аднан је искрено одговорио и на питање о школи.

“Па да кажем, није ни најбоље, а није ни најгоре”, казао је Аднан и за крај поздравио све своје наставнике и разредницу.

Реакције на Аднанову причу не престају се слијевати.

“Најјача репортажа на Јутјубу икад. Мали не да је симпатичан и паметан него је пресимпатичан и прави мали мудрац. Нешто симпатичније не памтим да сам гледао”, “Дијете драго свака ти част. Ти си примјер за много старије младиће .Благо мајци која те родила”, Свака част Аднане! Слободан, причљив и јако паметан дјечак. Бог ти подарио здравље, лијеп и успјешан живот”, само су неки од коментара.

 

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img