spot_img
spot_img

Детаљи пуцњаве у Бијељини: Полицајци покушали спријечити напад на дјевојку и тучу, један тешко рањен

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Тројица припадника Специјалне антитерористичке јединице МУП Српске покушали су спријечити напад на дјевојку и тучу, и тим приликом један од њих је рањен, сазнаје Српскаинфо.

У Полицијској управи Бијељина рекли су да им је ноћас око два часа иза поноћи пријављено да је у непосредној близини угоститељског објекта у Бијељини дошло до употребе ватреног оружја, након чега је патрола полиције изашла на лице мјеста, и затекла са повредама, највјероватније од ватреног оружја, О.П. из Брчког и П.К. из Градишке, полицијски службеник Специјалне антитерористичке јединице.

– Обојица су превезена у Медицински центар Полицијска станица Бијељина, гдје се је дежурни љекар изјаснио да су особе животно угрожене. О свему наведеном обавјештен је тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, који је овластио полицијске службенике Полицијске управе Бијељина да изврше увиђај и предузму друге мјере и радње – рекла је портпарол ПУ Бијељина Александра Марић.

Оперативним радом на терену, прикупљеним чињеницама и доказима дошло се до података да је више особа са подручја Брчког физички напало С.Г. из Бијељине који је покушао да спријечи другог непознатог мушкарца који је физички насрнуо на дјевојку у путничком аутомобилу.

– Током наведене ситуације непознати мушкарци су употребили ватрено оружје пуцајући у правцу аутомобила, а због спречавања даљих посљедица по живот и тијело интервенисали су припадници Специјалне антитерористичке јединице, усљед чега је један повријеђен – каже Марићева.

Након спровдених мјера и радњи Окружном јавном тужилаштву у Бијељини биће достављен извјештај о постојању основа сумње да је почињено кривично дјело „Изазивање опште опасности“, док је за особама из Брчког расписана потрага у циљу проналаска и хапшења.

 

 

 

(srpskainfoc.om)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img