spot_img
spot_img

Детаљи навијачког обрачуна у Дворовима: Нерашчишћене рачуне рјешавали палицама

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У договореној тучи Делија и Гробара која се догодила синоћ у Дворовима настрадао је тридесетогодишњи А.П. из Бијељине, док је тридесеттрогодишњи Б.К. тешко повријеђен.

Foto: Ilustracija

Варнице између бијељинских навијача два београдска клуба појавиле су се након што је прекречен графит црвено-бијелих, сазнаје портал InfoBijeljina.

Извор из бијељинске полиције наводи да су Звездин графит у центру града прекречили навијачи Партизана, те да је убрзо послије овог случаја претучен један навијач црно бијелих, након чега је и договорен састанак у Дворовима.

„Прво је договорено да се нађу како би разговарали о претходна два немила догађаја, међутим на паркингу хотела „Свети Стефан“ навијачи Звезде су из засједе сачекали групу Гробара и напали их дрвеним палицама. Нажалост овај обрачун је завршен трагично“, појашњава извор из бијељинске полиције.

Полиција је данас ухапсила 19 лица која се сумњиче да су учествовала у тучи у Дворовима код Бијељине, а која је окончана смрћу, те ће они након криминалистичке обраде бити предати надлежном тужилаштву на даље поступање.

Како је на свом Фејсбук профилу објавио Владимир Ђукановић, посланик СНС-а у Скупштини Србије, у тучи је настрадао његов рођак Александар Саша Пантић, који је био навијач Партизана.

Смртно је страдао мој рођак, Александар Саша Пантић. Био је навијач Партизана. Нека му је лака земља. Целу своју младост…

Posted by Владимир Ђукановић on Saturday, September 15, 2018

Извор из полиције за InfoBijeljina додаје да је просјек приведених лица 25 година, те да је најмлађи малољетан и има 17, док најстарији има 45 година.

Обрачун који се завршио трагично потресао је бројне мјештане Дворова. Питају се, да ли је ово било потребно да се догоди, да оде један млади живот.

За InfoBijeljina нису жељели да коментаришу, говорећи да не знају много тога, те да нису ништа чули протекле ноћи.

Додају да се често на паркингу али и по паркићу у Дворовима окупљају млади, али није било нереда овог типа до сада.

 

 

 

 

 

 

(infobijeljina.com/nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img