spot_img
spot_img

Детаљи акције “Херба”: Ухапшено 11 особа, нађен килограм сканка, кокаин и хероин

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У акцији “Херба”, извршени су претреси на девет локација и ухапшено је 11 особа, те је одузета одређена количина дроге као и оружје.

Припадници Полицијске управе Бијељина и Управе за организовани и тешки криминалитет, акцију су реализовали јуче и данас на подручју Шамца, Доњих Жабара и Брчко Дистрикта а усмјерена на спречавање злоупотребе опојних дрога.

“На основу наредбе Окружног суда у Добоју, а под надзором Окружног јавног тужилаштва у Добоју извршено је претресање на девет локација код девет лица. Слободе је лишено 11 лица”, наведено је у саопштењу ПУ Бијељина.

Како наводе, том приликом пронађено је и привремено одузето килограм материје за коју се сумња да је сканк, 28 стабљика индијске конопље, 136 грама материје која асоцира на кокаин, око 300 грама хероина те више дигиталних вага са траговима дроге.

Одузето је више мобилних телефона, пиштољ, пушка М 48, више пиштољске и пушчане муниције, неколико комада таблета екстази, новац.

“Уз извјештај о почињеним кривичним дјелима неовлаштена производња и промет опојних дрога и недозвољена производња и промет оружја и експлозивних материја осам лица ће данас бити предато у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Добоју”, наводи се у саопштењу.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img