spot_img
spot_img

Цвијановићева реаговала на Бајденово писмо

spot_img
spot_img

У Кабинету предсједавајуће Предсједништва БиХ Жељке Цвијановић је речено да се радују наставку сарадње са САД и вјерују да она може бити боља и интензивнија.

На питање Срне да прокоментаришу писмо америчког предсједника Џо Бајдена члановима Предсједништва БиХ Жељки Цвијановић, Денису Бећировићу и Жељку Комшићу у којем је упутио”најбоље жеље поводом обиљежавања Дана државности – 25. новембра, из Кабинета су нагласили да су дужни да напомену да БиХ нема закон о празницима, те да 25. новембар, који се у Федерацији БиХ обиљежава као тзв. “Дан државности БиХ”, није празник у цијелој БиХ.

“У претходном периоду покушали смо то да искомуницирамо према страним земљама, а будући да није успјело, додатно нас обавезује да наставимо да о томе обавјештавамо наше партнере изван БиХ”, рекли су у Кабинету предсједавајуће и српског члана Предсједништва БиХ.

Они су изразили увјерење да ће у будућности додатно унаприједити односе, као и ниво разумијевања са САД, у интересу БиХ и САД, и уз допринос свих нивоа власти у БиХ.

 

 

 

(srna)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img