spot_img

Ћорић: СНСД покрет народа за очување Српске

Published:

Кандидат СНСД-а из Изборне јединице два за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ Недељко Ћорић изјавио је данас да СНСД није више странка, него покрет народа Републике Српске на очувању традиционалних вриједности и свега што је у интересу Српске.

Он је истакао да је СНСД, у односу на оне који се нуде да буду алтернатива уз подршку страних центара моћи, сигуран у велику изборну побједу 2. октобра на основу политика које су водили и резултата рада у протеклим годинама.

Ћорић је са конференције за медије упутио заједничку подршку кандидата СНСД-а из Бијељине Жељки Цвијановић за функцију српског члана Предсједништва БиХ и рекао да је она као стабилан политички чинилац, преданим радом доказала да може обављати сваку функцију која јој се повјери и да ће вјеродостојно представљати у Предсједништву БиХ интерес српског народа и свих других народа који живе у Републици Српској.

“Избор је јасан између Милорада Додика и Јелене Тривић. Додик је човјек који је обезбиједио мир, стабилносг и просперитет на овим просторима и док се дешавају тектонске промјене у свијету важно је да његовим избором изаберемо најбољи пут за Републику Српску”, поручио је Ћорић говорећи о кандидатима за предсједника Републике Српске.

Према његовим ријечима, пред Бијељином су велики изазови и озбиљни пројекти, као што је изградња ауто-пута, што је велики пројекат који не би био могућ без великих државника као што су Додик и Цвијановићева.

“Интересовање инвеститора за Бијељину је све веће, али то људи у локалној власти не препознају и не разумију на исправан начин и након избора ћемо озбиљно размислити на који ћемо начин наставити када је у питању управљање Бијељином”, додао је Ћорић.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img