Ćorić: Patriote će glasati za Srpsku, Cvijanovićevu i Dodika

Kandidat za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Nedeljko Ćorić poručio je večeras da će svako ko je patriota, i ko želi da brani Republiku Srpsku, na izborima u nedjelju, 2. oktobra, glasati za Milorada Dodika i Željku Cvijanović, njene dokazane čuvare i borce za bolji ambijent u njoj.

„Nemojte da izgubimo na ovim izborima ono što smo mukotrpno stvorili u ratu, za šta je dato 30.000 života. Na ovim izborima se brani Republika Srpska“, rekao je Ćorić.

- Reklama -

On je napomenuo da, sa druge strane, oni koji hoće unitarnu BiH, neka glasaju za Mirka Šarovića i Jelenu Trivić, ali da Srbima takvi lideri ni političari ne trebaju.

„Za predsjednika Republike nude nam Trivićevu, ženu koja nije vodila ni mjesnu zajednicu?! Zamislite se – sa druge strane je Dodik, državnik, koji se sastaje sa liderima kakav je ruski predsjednik Vladimir Putin, čija je zemlja garant mira po Dejtonskom sporazumu u BiH“, rekao je Ćorić i dodao da, BN TV, nažalost, prikazuje samo odabrani program loših vijesti kako bi svom narodu zgadila državu, da je oni napuštaju, a da bi se napravila unitarna BiH.

On je ukazao na podvale koje pripremaju opozicija i međunarodna zajednica, a koje se pokušavaju progurati pod parolom da u bolju budućnost vodi Mirko Šarović, za vrijeme čije vlasti, u tandemu sa Mladenom Ivanićem, koji danas pokušava da podvali Jelenu Trivić, Republika Srpska nije bila bezbjedno mjesto za život.
„Danas nije tako. Republika Srpska je sada mirna i slobodna i samo nam takva i treba. Više ne zavisimo ni od međunarodne zajednice, ni od Međunarodnog monetarnog fonda, već možemo sami da finansiramo svoje obaveze i da gradimo puteve, auto-puteve, bolnice. Republika Srpska to može jer je pokazala kapacitet, pametno je vođena i uvijek je uz svoj narod“, rekao je Ćorić na stranačkoj tribini u Čađavici.

On je ukazao da su u Republici Srpskoj podsticaji danas redovni, a veći agrarni budžet, koji je najavljen, biće na korist svim poljoprivrednicima, što je pokazatelj više za brigu vlasti o svim grupama u populaciji.

Ćorić je istakao da SNSD sa svojim partnerima neće dozvoliti stvaranje muslimanske BiH, jer srpski narod to ne želi, isto kao što ne želi ni nakaradne vrijednosti koje Zapad nameće, prema kojima je bitnije imati materijalne stvari nego djecu, a što je suprotno tradicionalnom srpskom sistemu.

On očekuje najveću pobjedu SNSD-a do sada u Bijeljini, a da će u Čađavici sa pojedinačnim kandidatima pobijediti razlikom većom od 250 glasova, napominjući koliko je važno da se ova stranka i na ovom području ostvari izbornu pobjedu, zarad realizacije brojnih projekata.

„Naredne godine počinje izgradnja auto-puta od Bijeljine do Brčkog. Ne postoji zaseok koji neće biti asfaltiran, niti put koji povezuje dva sela koji neće biti nanovo urađen“, najavio je Ćorić, koji je pozvao mještane i da iskoriste mogućnost besplatne legalizacije.

Ćorić je poručio da se na ovim izborima ide za jaču Republiku Srpsku i jaču Bijeljinu, te izrazio zadovoljstvo što je nakon svakih izbora sve više onih na strani Republike Srpske, odnosno SNSD-a, a sve manje na strani onih koji joj ne žele dobro.

 

 

 

(sponzorisana objava)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime