spot_img

Brčanski rukometaši napadnuti u Goraždu

Published:

spot_img

Bruka u Goraždu! Rukometni klub Lokomotiva Brčko oglasio se saopštenjem nakon meča prvenstva Bosne i Hercegovine gdje su napadnuti igrači ovog kluba, a ekipa je pokradena u finišu utakmice.

Igraci Lokomotive napadnuti u Gorazdu

Igrači Lokomotive napadnuti u Goraždu

Posted by Srpskainfo.com on Monday, February 25, 2019

Nakon meča došlo je do fizičkog napada bivših igrača Goražda na klupu Lokomotive, na kojoj se većinom nalaze mladi igrači. Na snimku se vidi jedan od veterana kako na 15 sekundi silazi do klupe i udara gostujućeg rukometaša.

Pored toga Lokomotiva je odmah uložila žalbu i na konačan ishod utakmice. Brčaci su priložili snimak na kojem se jasno vidi da je Goražde pobjednički gol za 24:23 postiglo nakon isteka vremena. Mjerilac vremena je međutim pustio napad domaćih.

Zbog toga je klub izdao saopštenje :

-Imamo mladu ekipu, vrijednu, momke koji su čisti profesionalci, trenera koji je profesionalac i sa svima smo spremni sportski da se nadmećemo. U našem klubu treniraju Šerif, Pavle, Domagoj svi su oni prve korake naučili kod nas i mi smo neizmjerno ponosni na to. Svi naši igrači su naša najveća vrijednost i mi ćemo po svaku cijenu zaštititi svoje igrače i trenere.

Argumentovano i u skladu sa propozicijama obratili smo se svim relevantnim organima saveza i institucijama države. Mulj u kojem se nalazi rukometni sport BiH ne daje za pravo nikome i nigdje kaubojsko ponašanje.

Krilatice ,,Ne znate gdje ste došli,, ostale su u prošlom vijeku. Igrali smo u Visokom i Gračanici pred više navijača nego u Goraždu u sjajnoj atmosferi, dočekani i ispraćeni kao sportisti a ne kao “četnici”.

Trudili smo se da utakmice organizujemo u skladu sa propozicijama, u Brčkom nijedna ekipa nije bila napadnuta ni fizički ni verbalno, nismo bušili gume ,jurili službena lica, krali vrijeme. Sve to nije bilo moguće vidjeti u Brčkom.

I za kraj, neposredno po završetku utakmice najaviili smo žalbu na regularnost utakmice. Danas ćemo sve to dokumentovati i poslati nadležnima. Zahvaljujemo se svim sportskim prijateljima koji su nam dali podršku, ima Vas puno i zajedno ćemo pokrenuti stvari na bolje, ne gledajući kako se ko zove i odakle dolazi- navodi se u saopštenju.

(srpskainfo.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img