spot_img
spot_img

Брчански привредник тврди да га је преварио народни посланик Миладин Станић

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Директор и власник фирме “Агропејин” Брчко Младен Пејин оптужио је фирму “Биспром” из Прњавора да су му причинили огромну штету јер нису испоручили договорено ђубриво, док њен власник народни посланик Миладин Станић тврди да Пејин не говори истину и да своју причу треба да поткријепи папирима.

Пејин је навео да је Станићевој фирми средином марта уплатио новац за 48 тона ђубрива по цијени од 670 евра по тони, које је “Биспром” требало да испоручи у року од дан-два.

“Ни након 15 дана од уплате ђубриво није било испоручено. Назвао сам Станића и замолио га да испоручи ђубриво да бих прихранио пшеницу и уљану репицу, а он је рекао да ђубрива нема, а у суштини је имао на стању јер су то видјели људи који су пролазили поред његове фирме”, рекао је Пејин.

Он је додао да му је Станић вратио уплаћени новац, али да је већ причињена огромна штета фирми “Агропејин” која се бави ратарском производњом на површини од 340 хектара.

“Направио ми је штету јер је цијена ђубрива расла и разлика у цијени на 48 тона је 9.000 КМ и толико сам у губитку. Када сам му уплатио новац цијена ђубрива је била 670 евра по тони, а након 15 дана морао сам да платим 1.950 КМ по тони. То је директна штета, а индиректна је много већа јер сам закаснио са прихраном, усјеви су у губитку хране и биће смањени приноси”, истакао је Пејин.

Он каже да ће Станића пријавити инспекцији и вјероватно га и тужити.

Станић је рекао да Пејин не говори истину и да своју причу треба да потврди папирима.

“Ако није задовољан, нека своје право тражи на суду”, закључио је Станић.

 

 

 

(agencije)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img