spot_img
spot_img

Брчак Един Баковић именован за селектора мушке одбојкашке репрезентације БиХ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Един Баковић именован је за вршиоца дужности селектора мушке сениорске одбојкашке репрезентације Босне и Херцеговине на период од шест мјесеци, одлучио је Управни одбор Одбојкашког савеза Босне и Херцеговине на сједници у Сарајеву.

Баковић тренутно ради као тренер у Катару у клубу Ел Џаиш, а ради се о једном од најквалитетнијих тренера са ових простора. У играчкој каријери уписао је 86 наступа за репрезентацију Хрватске, а боје репрезентације Босне и Хереговине бранио је 60 пута, саопштено је из ОСБиХ.

За директора мушке сениорске одбојкашке репрезентације БиХ именован је Един Глогић.

Управни одбор разријешио је све селекторе дужности, а осим Баковића именован је селектор женске кадетске репрезентације БиХ, а ову функцију ће обављати Зоран Видаковић.

Након што је Амила Обрадовић разријешена са позиције генералног секретара, на лични захтјев, Управни одбор указао је повјерење Лејли Зонић која ће у наредних шест мјесеци бити вршилац дужности генералног секретара, са могућношћу продужења сарадње.

Честитка Шадића

Баковићу је именовање честитао и главни координатор Владе Брчко дистрикта, Един Шадић.

“Поводом именовања за селектора мушке одбојкашке репрезентације БиХ суграђанину Едину Баковићу упућујем искрене честитке.

Един Баковић Бака у својој одбојкашкој каријери био је успјешан и као играч и као тренер, стога очекујемо да ће низати успјехе и на новој позицији, водећи одбојкашку репрезентацију Босне и Херцеговине.

Ово именовање учинило је радосним Единове суграђане јер је оно још једна својеврсна промоција Брчког као града одбојке”, рекао је Шадић.

(rtvtk.ba/nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img