spot_img

Bijeljina: Uhapšeno 19 lica koja su učestvovala u tuči

Published:

spot_img

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina preduzimajući niz operativnih i istražnih mjera i radnji, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, identifikovali su i slobode lišili 19 lica koja su učestvovali u tuči sa smrtnim posledicama od kojih je A.P. iz Bijeljine preminuo, a lice B.K zadobio tjelesne povrede.

“U toku je kriminalistička obrada nad licima lišenim slobode i rad na dokumentovanju krivičnog djela “ubistvo“ i krivičnog djela „učestvovanja u tuči“, kao i preduzimanje istražnih mjera i radnji u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti koji su doveli do ovog događaja”, rečeno je za InfoBijeljina u policiji.

Podsjećamo, tridesetogodišnjak čiji su inicijali A.P. iz Bijeljine preminuo je od posljedica povreda koje je zadobio u tuči u Dvorovima, dok je tridesettrogodišnjak čiji su inicijali B.K. povrijeđen, rečeno je ranije u bijeljinskoj policiji.

Iz policije navode da se tuča dogodila petnaestak minuta poslije ponoći na parkingu hotela “Sveti Stefan”.

Prema ranijim saznanjima do kojih je došao portal InfoBijeljina, navijači su koristili metalne šipke i drvene palice. Razlog zbog kog je došlo do ove ugovorene tuče, je brisanje grafita jednog od klubova po gradu.

 

 

 

 

 

 

(infobijeljina.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img