spot_img
spot_img

Бијељина: Ухапшено 19 лица која су учествовала у тучи

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина предузимајући низ оперативних и истражних мјера и радњи, под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, идентификовали су и слободе лишили 19 лица која су учествовали у тучи са смртним последицама од којих је А.П. из Бијељине преминуо, а лице Б.К задобио тјелесне повреде.

“У току је криминалистичка обрада над лицима лишеним слободе и рад на документовању кривичног дјела “убиство“ и кривичног дјела „учествовања у тучи“, као и предузимање истражних мјера и радњи у циљу утврђивања свих чињеница и околности који су довели до овог догађаја”, речено је за InfoBijeljina у полицији.

Подсјећамо, тридесетогодишњак чији су иницијали А.П. из Бијељине преминуо је од посљедица повреда које је задобио у тучи у Дворовима, док је тридесеттрогодишњак чији су иницијали Б.К. повријеђен, речено је раније у бијељинској полицији.

Из полиције наводе да се туча догодила петнаестак минута послије поноћи на паркингу хотела “Свети Стефан”.

Према ранијим сазнањима до којих је дошао портал InfoBijeljina, навијачи су користили металне шипке и дрвене палице. Разлог због ког је дошло до ове уговорене туче, је брисање графита једног од клубова по граду.

 

 

 

 

 

 

(infobijeljina.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img