Bijeljina: Ubistvo i samoubistvo na porodičnu slavu

U selu Ljeskovcu kod Bijeljine u noći između ponedeljka i utorka desilo se ubistvo i samoubistvo. Sin je ubio majku na spavanju iz vatrenog oružja, a potom izvršio samoubistvo, potvrđeno je u policiji BN televiziji.

Kako saznaje BN televizija Miodrag Lubura je ubio Savku Luburu, a potom je izvršio samoubistvo.

- Reklama -

Prema saznanjima BN televizije, Midrag je nakon ubistva majke kontaktirao sestru u Australiji (Z.G.) putem poruke u kojoj je napisao: – “Ubio sam majku, sada ću i sebe”.

Policija je prema, našim saznanjima, saznala od člana porodice da je u selu Ljeskovac kod Bijeljine počinjeno ubistvo.

Po zaprimljenoj prijavi, na lice mjesta odmah su izašli policijski službenici Policijske uprave Bijeljina. Izlaskom na lice mjesta u porodičnoj kući u mjestu Ljeskovac, grad Bijeljina zatečena su dva beživotna tijela S.L. ( 1942) i M.L.(1977).

Prema riječima komšija, Miodrag je bio uvijek povučen, dane je uglavnom provodio boraveći u kući sa majkom Savkom koja je slabije govorila zbog posljedica moždanog udara. U poslednje vrijeme izbjegavao je kontakt sa komšijama i okretao je glavu prilikom pozdrava ili bilo kakvog vida komunikacije.

Takođe su istakli da nastradali članovi porodice proslavljaju krsnu slavu – Svetog Nikolu. Upravo na ovaj datum došlo je do ove krvave tragedije.

Beživotna tijela prevezena su na Odjeljenje patologije Medicinskog centra Bijeljina.

O svemu je obavješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji rukovodi istragom.

Istraga je i dalje u toku.

 

 

 

 

(rtvbn.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime