Bijeljina: Sa puškom u “Libertas”

Policija je uhapsila pijanog sedamnaestogodišnjaka koji je u bijeljinski restoran ušao s puškom, s namjerom da se obračuna sa Momčilom Žugićem, funkcionerom DNS-a, saznaju “Nezavisne”.

Srećom, pušku mu je uspio oteti upravo Žugić, koji je ranije bio predsjednik Organizacije mladih DNS-a, a trenutno je sekretar bijeljinskog Gradskog odbora DNS-a, ali i član Glavnog odbora te stranke.

- Reklama -

Ova drama odvijala se u srijedu, kada su članovi DNS-a u jednom objektu u Dvorovima proslavljali svoju krsnu slavu – Mitrovdan, a zatim je nekolicina njih otišla u restoran “Libertas”.

U tom restoranu bio je i problematični tinejdžer sa društvom, te je, kako ističe izvor “Nezavisnih”, po njegovom ponašanju odmah bilo očigledno da je pijan.

“Napio se i provocirao Žugića. Žugić mu je rekao da bude kulturan i da se smiri, i taj tinejdžer ga je, činilo se na početku, i poslušao. Nakratko se smirio, a onda je sa drugom napustio objekat”, pojašnjava izvor “Nezavisnih”.

Međutim, sedamnaestogodišnjak se, dodaje naš izvor, nakon 45 minuta do sat vremena opet pojavio u restoranu, i to s automatskom puškom.

“Bilo je dosta gostiju i zavladala je panika. Žugić je, međutim, uspio da maloljetnika savlada i otme mu pušku, a zatim je pozvana i policija, koja je došla i uhapsila tinejdžera”, ističe izvor “Nezavisnih”.

Komentar smo pokušali dobiti i od Žugića, ali nam je on samo kratko rekao da ne želi to da komentariše.

Iz policije su kazali da je Policijska stanica Bijeljina u srijedu oko 23.30 zaprimila prijavu da je taj maloljetnik došao sa puškom, te da su ga savladali gosti koji su bili u objektu.

Od njega je oduzeta puška sa dva okvira i municijom. Alko-testiranjem je utvrđeno da ima 1,3 g/kg alkohola u organizmu.

 

 

 

 

(nezavisne.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime