Bijeljina: Pijan povrijedio trojicu policajaca

Policijska stanica Bijeljina 2 , 07.07.2017. godine oko 18:00 časova zaprimila je prijavu, da je u ugostiteljskom objektu u Bijeljini NN muško lice u vidno pijanom stanju napao na drugo NN muško lice, a da se je nakon toga udaljio sa vozilom Švedskih nacionalnih oznaka u nepoznatom pravcu.

“Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici, koji su zaustavili navedeni automobil. Identifikacijom lica  utvrđeno je da vozilom upravlja lice H.P, suvozač A.Đ. i putnik u vozilu lice L.B. Prilikom kontrole i legitimisanja navedenih lica, lice L.B. je verbalno počeo da napada policijske službenike, nakon čega je jednom policijskom službeniku pokidao “epolete”, pocijepao košulju i nanio povrede u predjelu stomaka i ruke”, stoji u saopštenju Policijske uprave.

- Reklama -

Prilikom lišavanja slobode lica L.B. od strane policijskih službenika povrede su zadobila još dva policijska službenika Policijske stanice Bijeljina 2 u predjelima ruku i ramena.

Kod sve trojice policijskih službenika Policijske stanice Bijeljina 2 u Medicinskom centru konstatovane su lakše tjelesne povrede.

Od strane policijskih službenika lišeno je slobode i lice A.Đ. državljanin R.Srbije  zbog ometanja policijskih službenika.

Alkotestiranjem lica lišenih slobode utvrđno je da lice A.Đ. ima 1,09 g/kg alkohola u organizmu, dok lice L.B. ima 1,85 g/kg alkohola u organizmu.

“Na licima lišen slobode izvršena je kriminalistička obrada. Po kompletiranju predmeta i završenim istražnim mjerama i radnjama protiv lica L.B. Okružnom javnom tužilaštvu u  Bijeljini sledi izvještaj zbog počinjenog krivičnog djela “Sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti”, dok je lice A.Đ. prekršajno sankcionisan zbog “Ometanja državnih organa u vršenju javnih funkcija” po Zakonu o javnom redu i miru”, naveli su iz policije.

 

 

 

(infobijeljina.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime