spot_img
spot_img

Атрактивна Диана Јовић Цветиновић учествовала у покушају отмице бијељинског адвоката

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Специјалне јединице МУП-а Републике Српске прекјучер су ухапсили три особе у тренуцима када су покушали отети бијељинског адвоката Милоша Стевановића.

Од троје ухапшених су двије жене, а једна од њих је Диана Јовић Цветиновић, а према незваничним сазнањима мотив отмице је био новац. Наводно су ове три особе дужи период припремале терен за извршење кривичног дјела, али је полиција сазнала њихове намјере те их ухапсила.

Према незваничним сазнањима Диана Јовић Стевановић је с адвокатом Милошем Стевановићем већ дуже времена у судском спору, а вриједност спора је наводно око пола милиона марака те да је то био “окидач” да се планира отмица с још двије особе.

Наводно је прије неколико година компанија Стандард група, у власништву адвоката Милоша Стевановића, купила 22 продајна објекта од фирме Крушик, које је пословало у саставу фирме “Схоп&ГО” на чијем је челу била управо Диана Јовић-Цветиновић.

Међутим, у међувремену је дошло до судског спора између новог власника киоска и фирме Крушик. Куповина фирме је договорена за милион КМ, а по потписивању уговора Стевановић је одмах уплатио 500.000 КМ.

Међутим, одбијао је платити остатак јер је тврдио да није објективно приказано стање компаније која је посједовала 22 киоска те је због тога дошло до судских спорова и на крају покушаја отмице.

Поред Јовић Цветиновић ухапшени су и Сања Ступар и Игор Перић.

 

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img