spot_img
spot_img

Арсенал оружја сакрио у пољски WC код комшинице

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Када је власница обилазила своје имање у Трошељима, код Градишке, остала је затечена јер је у пољском WC-у пронашла велику количину наоружања, за које је полиција истрагом утврдила да припада њеном комшији Марку В. (22).

Све се десило 23. октобра, када је, како сазнајемо, по доласку из иностранства жена на свом имању пронашла више пушака и пиштоља, као и велику количину муниције те је, шокирана, одмах алармирала полицију.

Полицији није дуго требало да оперативним радом дође до осумњиченог за недозвољену производњу и промет оружја или експлозивних материја.

Ради се, како сазнајемо од извора блиских истрази, о њеном младом комшији који је и признао истражиоцима да је наоружање сакрио у комшијски пољски WC.

“Правдао се да је страствени заљубљеник у оружје, а током претреса његових просторија полиција је пронашла још оружја, али је за њега имао дозволе, док је оно за шта није имао дозволу сакрио на имање комшија”, рекао је извор “Независних”.

Такође сазнајемо да младић није одраније познат полицији по вршењу кривичних дјела.

Незванично сазнајемо да су у пољском WC-у пронађене три пушке, такозвани кратежи, као и једна војна аутоматска пушка.

Осим тога, нађена су три различита пиштоља, као и једна бомба, а такође и укупно 1.250 метака различитог калибра.

Како је саопштено из Полицијске управе Градишка, полицијски службеници су у понедјељак идентификовали и ухапсили М.В. из Градишке због сумње да је починио кривично дјело недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

“Наиме, 23. октобра Полицијској станици Нова Топола пријављено је да се на приватном посједу у мјесту Трошељи, град Градишка, налази већа количина војног наоружања: војне пушке, муниција, минско-експлозивна средства. Предузимајући оперативне и истражне мјере и радње полицијски службеници су дошли до оперативних сазнања да је наведено војно оружје власништво М.В. из Градишке”, навели су из полиције.

Додају да је о свему упознат дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се против М.В. у редовној процедури достави извјештај о почињеном кривичном дјелу.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img