spot_img
spot_img

Возачи се потукли након судара у Бијељини: У обрачун се умијешао и сувазач

spot_img
spot_img

Више особа учествовало је у физичком обрачуну након саобраћајне незгоде која се догодила у Бијељини, речено је из полиције.

Полицијској станици Бијељина 2 пријављено је јуче у 2:30 часова да се у улици Тиршова у Бијељини догодила саобраћајна несрећа са мањом штетом и да су учестовала два возила.

– Полицијски службеници су доласком на лице мјеста утврдили да је након саобраћајне незгоде дошло до физичког обрачуна више лица, а у којем су учестовали учесници незгоде, и то возачи М.Р. и М.Т, те сувозач из једног од возила Т.В. – рекли су из полиције за ИнфоБијељина.

На лице мјеста је изашла и екипа Хитне медицинске помоћи Дома здравља Бијељина, а лице М.Т. је упућено у надлежну здравствену установу.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина, а увиђај су извршили припадници Полицијске управе Бијељина.

– Полицијски службеници ПУ Бијељина под надзором Окружног јавног тужилаштва Бијељина предузимају све мјере и радње из своје надлежности с циљем утврђивања и документовања свих чињеница наведеног догађаја – кажу из ПУ Бијељина.

 

 

 

(glassrpske.com)

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img